Lid worden tijdelijk

Via het online formulier

OF

Opgeven als lid van onze vereniging kan bij Marcel Verkoelen, tel 06 53184177, door het invullen van een aanmeldingsformulier en het inleveren van een pasfoto. Een aanmeldformulier kun je vinden in de rode klapper in het clubhuis of is te downloaden van de website.

Wat krijg je voor je contributiegeld

• Vrij gebruik van de banen zo vaak als je wilt
  • Mogelijkheid om training te volgen
  • Mogelijkheid om competitie te spelen
  • Gezelligheidstoernooien
  • Elke dinsdag recreantenavond
  • Digitale nieuwsbrief
  • Lidmaatschap KNLTB geeft mogelijkheid om open toernooien te spelen
  • Met een lid van een andere tennisvereniging in de gemeente Bergen samen tennissen op een baan van elke tennisvereniging in de gemeente Bergen

Wat krijgt je als juniorlid voor je contributiegeld

• Vrij gebruik van de tennisbanen
  • 30 trainingen per jaar
  • Ballen voor toernooien en trainingen
  • Competitie (niet verplicht, wel erg leuk)
  • Worldtour voor de basisschooljeugd (iedereen doet mee, erg leuk)
  • Gezelligheidstoernooien
  • Jeugddag (met een kleine eigen bijdrage)
  • Sunny Sunday (inloop)
  • Begeleiding door de JC bij de meeste activiteiten; sportiviteit staat hoog in het vaandel.
  • Meespelen met de seniorrecreanten op de recreantenavond (dinsdag): jeugdleden tot 16 jaar tot 21.00 en oudere jeugd tot later.
  • Met een introducé tennissen op de baan; 4x per jaar. Wel even melden per mail bij het secretariaat ([email protected]).
  • Mogelijkheid om te tennissen op een baan van elke tennisvereniging in de gemeente Bergen samen met een lid van die vereniging (zie eerder in dit boekje)

Aanmelden:

Via het online formulier

OF

Afmelden

Een afmelding dient vóór 1 december voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar (verenigingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar) schriftelijk of per mail ([email protected]) te geschieden bij het secretariaat. Het lidmaatschap wordt anders stilzwijgend met een jaar verlengd.

Vragen?

0478 502 271 (clubhuis)