Actueel & Nieuws

Verslag jeugddag 2013

Tennis jeugddag 1

We gingen naar het tennisveld daar verzamelden we ons voor naar klein vink in Arcen te gaan.

Daar werden we verdeeld in 2 groepen, om vervolgens in die groepen te kanoën en te boogschieten, dat was erg leuk!!! Want het was niet iets wat je normaal zou doen.

Daarna gingen we zwemmen en hadden we erg veel plezier, we kregen ook een zakje chips en een pakje drinken en erg lag een berg snoep.

Toen we klaar waren met zwemmen gingen we terug naar het tennisveld.

Daar gingen we barbecueën, daarna hadden we nog een klein toernooitje. En ook kreeg Iris nog een bloemetje omdat ze heel veel doet voor de vereniging en daar zijn wij ook heel blij mee, en ook bedanken wij alle ouders en jeugdleden die bij deze jeugddag hebben geholpen.

Deze jeugddag was alvast helemaal compleet!!!

Tennis jeugddag 2

Bij de 2de  jeugddag gingen we eerst ontbijten dat was gezellig en iedereen had honger ook hierbij waren ouders en jeugdleden heel actief, heel erg bedankt daarvoor!!!

Na het ontbijt hadden we toernooitjes waarbij de ouders meededen ook dit was erg gezellig!

We deden daarna nog een spelletje op de tennisbaan met iedereen en toen was ook deze jeugddag hartstikke geslaagd!!!

Groetjes Sam en Marin

>>> KLIK HIER VOOR DE FOTO'S <<<