Voorjaarscompetitie 2021 gaat niet door

04 mei 2021

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan. Het openingsplan en de routekaart geven aan dat wellicht sporten binnen vanaf 18 mei en wedstrijden voor jeugd vanaf 26 mei mogelijk zijn. Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli. Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiële competities te organiseren.

Naar verwachting is in het najaar de hele sport weer open en kan het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en is het weer mogelijk om een volledige competitie te spelen. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hopen we recht te kunnen doen aan de voor tennissers en padellers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie.
Het blijft voor ons ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen, maar we hebben gezien bij de KNLTB Competitie 2020 in het najaar dat verenigingen en spelers dit veilig en verantwoord kunnen organiseren.

Vragen?

0478 502 271 (clubhuis)