Start competitie wordt verder uitgesteld tot begin juni

31 maart 2021

Iedereen is blij dat we nog steeds buiten kunnen tennissen en padellen, sinds half maart ook weer met z’n vieren. Toch kijken we allemaal uit naar de competitie, de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een competitievorm, ook al is het met minder speeldagen, te organiseren. Er wordt dan niet om promotie/degradatie gespeeld.

Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijken we de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Begin mei zullen we communiceren over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Welke data het precies betreft, is nog onzeker. We realiseren ons dat hierdoor een overlap met een aantal toernooien zal plaatsvinden. We zullen samen met de toernooiorganisaties naar een passende oplossing kijken. Mocht een start begin juni toch nog niet mogelijk zijn, dan zal de Voorjaarscompetitie niet plaatsvinden en zetten we in op een KNLTB Competitie in het najaar.

Het blijft voor ons ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen. De kans is uiteraard aanwezig dat we competitie spelen met nog 1.5 meter maatregelen en gesloten kantines, maar we hebben gezien bij de KNLTB Competitie 2020 in het najaar dat verenigingen en spelers dit veilig en verantwoord kunnen organiseren.

Vragen?

0478 502 271 (clubhuis)