Jeeco Team Toernooi - TC Rodhe

INSCHRIJVING GEOPEND!!

In het weekend van 21 en 22 augustus staan de banen van TC Rodhe weer volledig in het teken van het Jeeco Team Toernooi en gaan we, uiteraard volgens de gestelde regels, er weer een sportief, gezellig toernooi van maken!

Vanaf het eerste jaar is Jeeco Atelier de hoofdsponsor van het toernooi en meteen vanaf dit eerste moment heeft de organisatie niet mogen klagen wat betreft de aanmeldingen.
Dit jaar hebben we te maken met een uitzonderlijke situatie en zijn we gebonden aan de geldende regels van het RIVM en de KNLTB.

Om hier aan te kunnen voldoen zullen we dit jaar maximaal 12 teams toelaten tot het toernooi. Dus geef je snel op want vol = vol!!

Het Jeeco toernooi is zoals de naam al zegt een team toernooi. In pouleverband wordt er tegen andere teams een dames dubbel, heren dubbel en 2 mixed dubbel gespeeld, per wedstrijd ronde.
Een team dient minimaal uit 2 dames en 2 heren te bestaan, bij voorkeur uit 3 dames en 3 heren, en maximaal 8 personen.

Aan de hand van de gemiddelde speelsterkte van het team wordt de indeling in poules gemaakt.
Hierdoor is het toernooi ook zeker geschikt voor beginnende spelers uit de zomer challenge!
Een uitgelezen kan dus om tijdens dit toernooi meteen wat wedstrijdervaring op te doen!

Mocht je geen team hebben en toch mee willen doen, meldt je dan ook aan via [email protected] en wellicht kan de organisatie je bij een team plaatsen of kan er met de individuele opgaves 1 team gevormd worden.

Wedstrijden
De wedstrijden vinden vrijdagavond tussen 18.30 uur en 22.30 uur plaats en  zaterdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Je dient beide speeldagen beschikbaar te zijn. Op zaterdag wordt er een lunch verzorgd en het toernooi wordt met een heerlijke vette hap afgesloten.

Jij bent er toch ook bij?!

Buiten een gegarandeerd gezellig weekend maak je als team ook nog eens kans op een aantal spetterende prijzen die door de hoofdsponsor Jeeco Atelier beschikbaar worden gesteld.

Uiteraard staat het vrij om als niet deelnemer een kijkje te komen nemen op het park naar de fantastische partijen die er gespeeld worden, met inachtneming van de 1,5 meter regel.

Schrijf je nu in via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=04D32CEA-3041-48EC-B018-E0525DF40957 Inschrijving sluit zaterdag 8 augustus 23:59 uur.
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected]