Tennis met een Kennis!

Jullie hulp nodig bij de Ledenwervingsactie:

Nu iedereen meer thuis blijft en niet binnen kan sporten is deze zomer een mooi moment om weer wat meer mensen naar de baan te krijgen. Daar is jullie hulp ook bij nodig! Nodig eens een kennis, familielid of iemand uit de vriendengroep uit om mee naar de baan te gaan.

Naast het bestaande aanbod (lid worden gedurende het jaar en 2x iemand meenemen de baan op) is er nu een speciaal aanbod:

• Periodelidmaatschap voor 3 ipv 2 zomermaanden: €35
  • Periodelidmaatschap voor de oudere jeugd (18-25 jaar): 3 zomermaanden voor €25
  • Nieuw: een 10-rittenkaart voor €15: 10x tennissen met een kennis. Dit werkt net als de barkaart: als lid kun je die kaart  kopen en dan 10x iemand mee laten tennissen. Dat kan tijdens vrij tennissen of een inloop. De kaarten liggen in een klapper achter de bar.

Deze actie adverteren we in de dorpskrantjes in Well, Wellerlooi en Blitterswijck. En ook op Facebook staat een bericht. Willen jullie dit delen binnen jullie familie/vriendenkring? En nog belangrijker: nodig eens iemand uit om mee te tennissen en zorg dat ze zich welkom voelen bij ons op de club. Wie weet krijgen we er op deze manier weer nieuwe leden bij.  Want word je na het periodelidmaatschap (of in september) lid tot eind 2021, dan betaal je alleen de contributie van 2021!!

Groet van het groepje Ledenwerving,

Beryl en Mela

PS Het groepje staat open voor iedereen; gezellig als je mee wilt denken