Bijeenkomst competitiespelers (17+)

Bijeenkomst competitiespelers

Voor 1 december 2017 moeten de teams al weer opgegeven zijn voor de voorjaarscompetitie 2018. Tijdens de najaarscompetitie 2017 is het helaas niet altijd gelukt met voldoende mensen de wedstrijden te spelen. Dat is niet leuk voor het team maar zeker ook niet leuk voor de tegenstander. Verder is het geregeld voorgekomen dat er uitslagen onjuist of niet waren ingevuld.

In de wandelgangen hoorden we dat er in 2018 ook weer problemen worden verwacht met de teambezettingen. Dus de hoogste tijd om de koppen bij elkaar te steken.

Op woensdag 8 november om 20.00 uur willen wij dit dan allemaal met de competitiespelers gaan bespreken. Ook nieuwe competitiespelers zijn natuurlijk van harte welkom op deze avond.

Agenda:

• Ontvangst
  • Wat ging er fout en tegen welke problemen lopen we aan
  • Invullen uitslagen/speelgerechtigheid spelers
  • Nieuwe regels 2018
  • Inventarisatie teams voorjaar 2018
  • Knelpunten 2018
  • Nieuwe competitiespelers
  • Vragen

Tot 8 november in ons clubhuis en we hopen op een grote opkomst.

Groeten, Chris Derks